LXVII Certamen Nacional de Bandas 'Ciudad de Cullera'

Certamen de bandas Ciudad de CulleraEl LXVII Certamen Nacional de Bandas de Música "Ciudad de Cullera" tendrá lugar el próximo 27 de abril.  La audición de la mañana comenzará a las 11:30 horas y la audición de la tarde empezará a las 17:30 horas en el Auditorio Municipal de los Jardines del Mercado de Cullera. El desfile de las bandas será a las 11:00 horas y a las 17:00 horas.

Leer más...
Empate al Certamen Internacional de Bandes de Música 'Vila de La Sénia'

El passat dissabte a les 17:00 hores començaven les audicions de les Bandes participants en la 2ª secció i única de la VIII edició del Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila de La Sénia”.

Banda de l’Associació Músic Cultural Eldense Santa Cecília (Alacant) i la Banda Simfònica de Reus (Tarragona), aconseguiren les dos 281 punts, així que es produïa un empat tècnic.

Leer más...


VIII Edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia

Certamen Vila de la SeniaAquest dissabte se celebrarà la VIII edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia. Començarà a les 15:30 hores Amb la Concentració d'Autoritats i Convidats a l'Ajuntament l' Acompanyament per la Banda de Música de l'Agrupació Musical Senienca Fins la Casa de Cultura. Seguidament, desfilada de les bandes participants des de la plaça de Catalunya Fins la Casa de Cultura.

A les 16:30 hores tindrá lloc l'acte d'inauguració de la VIII edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia. A les 17:00 hores tindrá lloc el començament dels concerts de les bandes participants.

Leer más...

Este fin de semana: Certamen Provincial de Bandas de Castellón

Certamen de Bandas de CastellonEste fin de semana se va a celebrar el Certamen Provincial de Bandas de Castellón. Se iniciará el sábado 12 de abril a las 16:00 horas, donde participarán las bandas de la cuarta y tercera sección. El Certamen Provincial de Bandas de Castellón continuará el domingo 13 de abril desde las 10:00 horas con la participación de las bandas de segunda y primera sección.

Leer más...