Seleccionats els pasdobles finalistes del IV Concurs Fernando Tormo Ibáñez d’Albaida

La Unió Musical d’Albaida 'l’Aranya' interpretarà els 4 pasdobles seleccionats pel jurat el dia 15 de setembre de 2019 a les 12 hores al Cinema Odeon en el lliurament de premis del IV Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez.

D’un total de quinze pasdobles presentats, el jurat ha escollit quatre pasdobles per unanimitat. El jurat del IV Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez està format per Ramón Garcia i Soler com a President, Carlos Pellicer Andrés, Joan Enric Canet Todolí i Adrià Ronda Sampayo, director de l’Aranya i el secretari sense veu ni vot Francisco Martinez Espí.

 

 

Els pseudònims d’aquests pasdobles son: NOVEMBRE, DIANERA, 2019 i 1911.

La decisió final del jurat per decidir-ne el guanyador serà el proper dia 15 de setembre a les 12 del matí al Cinema Odeon d’Albaida quan la Unió Musical d’Albaida 'l’Aranya' interprete aquests pasdobles.

El primer premi està valorat en 1.500 € i el públic assistent també podrà votar pel premi Accèssit del públic valorat en 500€.

Les obres presentades son anònimes, en cap moment el jurat ha pogut saber qui són els autors de les composicions. Per aquest motiu se’ls exigia que posaren de nom a les seues composicions un pseudònim per mantenir-ne l’anonimat.

 

 

Cal recordar que el pasdoble guanyador del primer premi serà interpretat per l’Aranya el 7 d’octubre, dia de la patrona d’Albaida, en la baixada de la bandera que es realitza a la vesprada abans de la solemne processó a la Mare de Deu del Remei. Un acte important per a la Societat Musical on es reflecteix l’estima per la festa i per la música en un dia tan important per a molts albaidins i albaidines i també per als músics de l’Aranya.

El Concurs de Composició celebra enguany la seua quarta edició.

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline