Obres finalistes del 1r Concurs de Composició ‘Joan Antoni Martínez’ de Bocairent

Seleccionades les obres finalistes del 1r Concurs de Composició per a Colla de Dolçaines i Percussió 'Joan Antoni Martínez' de Bocairent.

El Jurat del 1r Concurs de Composició per a Colla de Dolçaines i Percussió “Joan Antoni Martínez”, format per Jaume Blai Santonja Espinós, Damián Molina Beneyto, Enrique Alborch Tarrasó i Miquel A. Sarrió Nadal, ha donat a conèixer les obres seleccionades per passar a la fase final d’aquest concurs, convocat amb motiu del 25 aniversari de l’Aljub de Bocairent pel Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub de Bocairent i patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent.

 

 

Les peces finalistes – pasdobles i passacarrers per a colla de dolçaines i percussió – són les que s’han presentat amb aquests lemes:

- JOANET
- XALEMIA
- VESPRA
- PAS REDOUBLE

El proper dissabte 14 de desembre a les 20 h. al Teatre Avenida de Bocairent al Concert del Concurs de Composició s’interpretaran les quatre obres finalistes i es faran públics els premiats d’aquest concurs que tornarà a convocar-se en 2021 (l’Aljub i l’Ajuntament han acordat que el Concurs “Joan Antoni Martínez” es convoque cada dos anys).

Cal recordar que aquest concurs atorgarà els següents premis:

- PRIMER PREMI: 1.000 € (patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent) – El Jurat del Concurs triarà el Primer Premi.
- SEGON PREMI: 500 € (patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent) – Premi atorgat pel públic, que podrà votar durant el descans del concert.
- MENCIÓ D'HONOR: sense consignació econòmica – Premi atorgat pel Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub de Bocairent.

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline