Concert d’obres finalistes del IV Concurs Nacional de Pasdobles Fallers Ciutat de Xàtiva

Concurs Nacional Pasdobles Fallers Ciutat Xativa Primtiva Setabense

Ja són oficials els quatre pasdobles finalistes que optaran als premis 'Fallera Major de Xàtiva 2020' i 'Fallera Major Infantil de Xàtiva 2020'. 

Aquests pasdobles s’interpretaran per la Societat Musical 'La Primitiva Setabense' en el Concert organitzat per La Junta Local Fallera de Xàtiva, a celebrar el diumenge 15 de desembre de 2019 a les 18.00 hores al Gran Teatre de Xàtiva. 

 

 

El jurat tècnic format per Saül Gómez Soler, David Doménech Lluch i Paco Sánchez Roca, després d’estudiar i analitzar les peces presentades, han decidit que els quatre pasdobles finalistes per a aquesta IV edició són els que porten per lema: 

Sons i color
Aires fallers
L'ofrena fallera
L'entrada a la Plaça de la Seu 

El 15 de desembre quan finalitze el Concert, es farà pública la decisió de jurat. El primer premi (Fallera Major de Xàtiva) serà concedit pel jurat especialista, i el segon premi (Fallera Major Infantil de Xàtiva) serà seleccionat mitjançant votació popular, pel públic assistent a l’acte. Els pasdobles premiats portaran com a títol el nom de les nostres Falleres Majors 2020.

Poden adquirir-se les entrades del dia de l'actuació a la casa de cultura, casa de la joventut, música vella i gran teatre de Xàtiva.

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline