Bases del XI Concurs de Piano per a joves intèrprets ‘Gabriel Teruel Machí’ de Benimodo

L'XIè Concurs de Piano per a joves intèrprets 'Gabriel Teruel Machí' de Benimodo està obert ja als pianistes de nacionalitat espanyola o residents a Espanya que no superen els 22 anys el dia 3 de maig de 2020, ni hagen sigut guardonats amb el primer premi en edicions anteriors.

El concurs tindrà lloc els dies 2 i 3 de maig de 2020 i totes les audicions es realitzaran a l'Auditori de la Casa de la Cultura de Benimodo.

Les inscripcions es poden realitzar fins el 23 d'abril de 2020 seguint les indicacions que poden trobar a les bases al final d'aquesta notícia.

 

 

PREMIS
1er Premi: 1500 euros, diploma i un concert a Benimodo durant la temporada 2020-2021.
2on Premi: 750 euros i diploma
3er Premi: 300 euros i diploma
Premi a la Musicalitat, otorgat per l´Escola de Música i Dança Estudio 21: Assistència a una Master-Class de piano o música de cambra que es realitze durant el curs 2020-2021, amb una borsa de viatge de 80 euros; o bé assistència a dues Masterclasses.

Fes clic ací per a descarregar les bases completes i accedir a la butlleta d'inscripció.

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline