El Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva s’inicia amb els guanyadors de la categoria de vent-fusta

El cap de setmana del 15 i 16 de febrer va tindre lloc al Conservatori Lluís Milà de Xàtiva l'inici de la XIX edició del Concurs de Joves Intèrprets 'Ciutat de Xàtiva', amb l’especialitat de vent-fusta i els instruments flauta, oboè, fagot, clarinet i saxofon.

Pel que fa a la modalitat A (per a joves de 22 a 26 anys d’edat) es van presentar un total de sis aspirants, dels quals van resultar finalistes Javier Quintana Bea (València), Clara Arce Martínez (Polinyà del Xúquer) i Javier Bermúdez Sogorb (Alacant), tots tres amb l’instrument Saxofon.

Pel que fa a la modalitat B (entre 17 i 21 anys) es van presentar onze joves dels quals van resultar finalistes Andrea Meseguer Boils (Guadassuar) amb flauta; Maria Victoria Muñoz Zaragozá (Alberic) i Berta Belinchón Gimeno (Paiporta) amb l’oboè i Vicent Oron Bolós (Rafelbunyol) i Marta Domenech Beltrán (Sant Antoni de Benageber) amb el saxofon.

Per últim, a la modalitat C (joves fins a 16 anys), van participar cinc músics resultant finalistes Pau Pínter Cerdà (Agullent) i José Donet Clemente (Barx) amb el Clarinet i Lucía Alegre Ortiz (Ribarroja del Túria) amb l’oboè.

 

 

Finalment, després d’escoltar les peces obligades i les de lliure elecció dels onze finalistes, el jurat va decidir concedir un primer premi per cadascuna de les tres modalitats, proclamant-se guanyadors Lucía Alegre Ortiz amb l’oboè a la modalitat C, Maria Victoria Muñoz Zaragozá amb l’oboè a la modalitat B i Clara Arce Martínez amb el saxofon a la modalitat A.

A més a més, el jurat va considerar per unanimitat atorgar un segon premi en la modalitat A a Javier Bermúdez Sogorb (Alacant).

El jurat va estar compost per l’especialista de clarinet Juan Antonio Fenollar Sala, l’especialista de flauta Mayte Abargues Ferrús, l’especialista de saxofon Tomás Jerez Munera i l’especialista d’oboè Aitor Llimera Galduf.

La cita continuarà amb l’especialitat vent-metall.

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline