Jimena Rojas i Juan Cuenca guanyen la modalitat de corda fregada del Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva

Seguim coneixent els guanyadors del Concurs de Joves Intèrprets a Xàtiva, aquesta vegada, en la modalitat corda fregada, que aglutinava els instruments violí, violoncel i viola.

El premi de la modalitat A (joves de 22 a 26 anys) va quedar desert, havent-se presentat un total de cinc participants i havent arribat dos d’ells (Celia Bueno, de Laredo, i Violeta Albert, d’Albaida), a la final.

 

 

D’altra banda, a la modalitat B (joves entre 17 i 21 anys) va haver un total de nou participants, arribant a la final Carlos Nicolay Roldán (Albacete) i Juan Cuenca Delgado (Cazorla) al violí, Alejandro Ruiz Vázquez (Alcorcón) a la viola i Karmele Castillo Maeso (Portugalete) al violoncel. Finalment, el premi va recaure en Juan Cuenca Delgado, si bé es van donar dos segons premis per unanimitat a Carlos Nicolay Roldán i Karmele Castillo Maeso.

Per últim, a la modalitat C (joves fins a 16 anys) van participar un total de sis persones, arribant a la final Jimena Rojas Redondo (Villanueva de la Cañada) amb el violí i Andrea Fages Sáiz (Barcelona) a la viola. Va ser la primera d’elles la que va acabar imposant-se com a guanyadora.

El jurat va estar compost per l’especialista de violoncel Gustavo Canet Peirotén, l’especialista de violí Anna Korpaslka i l’especialista de viola Pilar Marín Peyrolón. L’última de les especialitats del concurs 'Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva 2020' tindrà al piano com a protagonista.

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline