'Yurida', d'Azael Tormo Muñoz, serà l'himne del 25è Aniversari de la Festa de Moros i Cristians de Lleida

La composició ‘Yurida’, d'Azael Tormo Muñoz, guanya el concurs per escollir l’himne del 25è aniversari de la festa.

 

 

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians va celebrar ahir el Mig Any Fester per tancar l’any i passar el relleu de capitanies i càrrecs de les comparses, malgrat que, per motius de la pandèmia, ha canviat el format tradicional i l’ha reconvertit en un concert de la Banda Municipal de Lleida, que també ha servit per escollir l’himne del 25è aniversari de la Festa de Moros i Cristians.

Després de realitzar una selecció prèvia entre les 7 partitures procedents de compositors del País Valencià, Barcelona, Sevilla i Lleida, presentades a concurs, la Banda Municipal ha interpretat les dues finalistes: ‘Yurida’, d’Azael Tormo Muñoz de Manuel (València), i ‘Festa Major’, de Miguel Ángel Sarrió Nadal d’Aielo de Malferit (València), perquè el públic assistent al concert fos qui escollís la peça guanyadora, com a himne del 25è aniversari.

L’escrutini final ha donat com a guanyador a la composició d'Azael Tormo Muñoz, només per 4 vots de diferència.

Prèviament, la Banda Municipal de Lleida ha ofert un concert, amb un repertori de bandes sonores de pel·lícules (Èxode, Gladiador, els Miserables i West Side Story). 

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline