ÚLTIMAS NOTICIAS

Concurso de Composición de Música Festera en Villena

La Junta Central de Festes de Moros i Cristians de Villena ha decidit convocar un nou concurs de composició de música de Moros i Cristians, a celebrar el mes de març de 2013 dins de les activitats programades per a l'Ecuador Fester.

En un principi el concurs serà bienal (cada 2 anys) i per a aquesta primera edició la modalitat serà el pasdoble. Hi haurà un primer premi de 2000 € i un accèsit atorgat pel públic de 500 €.

El termini per a la presentació de les obres participants finalitzarà el 15 de gener de 2013. L'agrupació encarregada d'interpretar les 4 obres finalistes serà la Banda Municipal de Música de Villena, dins del concert de música festera que realitza cada any amb motiu de l'Ecuador Fester.

La idea del concurs ha sorgit de Pedro Ángel López Sánchez, actual director de la Banda Municipal, qui ha volgut rescatar el que ja es realitzara durant la década dels 70 del passat segle XX.

Fuente: Musicafestera.com

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline