El Patronat Municipal de Música d'Eivissa convoca el seu II Concurs de Composició

El Patronat Municipal de Música d’Eivissa convoca la segona edició del Premi Biennal de composició musical que té per objecte seleccionar i premiar una composició musical per al Cor Ciutat d’Eivissa.

La finalitat del premi és promocionar i contribuir a la creació musical, descobrir nous talents i augmentar el repertori existent per a aquest tipus de formacions musicals, que tanta tradició tenen a l’illa d’Eivissa i en la mateixa història del Patronat.

Per al regidor de Cultura, Pep Tur, ‘amb aquest nou concurs volem seguir la línia del premi de fa dos anys per a la Banda Ciutat d’Eivissa, del que estem molt contents per la quantitat de composicions que varen participar i per la qualitat artística de la peça que va guanyar. En aquest cas, la peça estarà dedicada al Cor Ciutat d’Eivissa, una de les formacions emblemàtiques del Patronat de Música. Desitjar que la participació sigui alta i ressaltar el fet que la lletra de la peça coral que s’ha demanat en català perquè una de les intencions del concurs és posar en valor la nostra llengua’.

 

   

 

La convocatòria de la segona edició del Premi Biennal de composició musical és una iniciativa del Patronat de Música per donar visibilitat a les formacions que l’integren és també una oportunitat de que la ciutadania gaudeixi de la música.

L’any 2016 el Patronat Municipal de Música de l’Ajuntament d’Eivissa va convocar el primer Premi Biennal de Composició Musical per a les agrupacions de Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa i Cor Ciutat d’Eivissa, amb la intenció de dedicar-lo a una d’aquestes dues formacions cada dos anys de la seua celebració.

Les sol·licituds han de presentar-se fins al 29 de juny de 2018 a les 14:00 hores en el registre d’entrada del Patronat de Música o en el registre general de l’Ajuntament d’Eivissa. El premi compta amb una retribució econòmica de 1500€.

Descàrrega açí les bases completes del CONCURS

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline