La Societat Unió Musical de Torrent ofereix un Curs de Composició impartit per Kevin Houben

Del 14 al 16 de novembre tindrà lloc a la seu social de la Unió Musical de Torrent el curs de Composició impartit pel reconegut compositor belga Kevin Houben.

En aquest curs s’aprofundirà en l’estudi dels diferents enfocaments i variants dins de la Composició, així com aprendre a orquestrar per a Fanfare Band.

 

 

Kevin Houben va nàixer a Bèlgica en 1977. Des de la finalització dels seus estudis (trompeta, piano, composició i direcció), la música de Kevin Houben s’ha convertit en una de les preferides en el repertori de diferents orquestres en Europa, Amèrica, Australia i Japó.

També és un reconegut director, que ha treballat amb l’orquestra Nacional de Bèlgica, Orquestra Simfònica “La Passione” i orquestres i grups professionals en gravacions i concerts en tot el món. Amb la Banda de Vent Koninklijke Peer ha guanyat el Campeonato Nacional VLOH 2019.

Ha rebut premis tan importants com, guanyador del premi Sabam i el premi del públic en el 2n Concurs Internacional de Composició per orquestra de Camines-Warneton en 2003, primer premi en el concurs europeu EBBA en 2006 i tercer premi i premi del públic en 2009. En juny de 2019 va rebre una beca oferida per WASBE en Los Ángeles.

Al 42 Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea, la Banda Simfònica Unió Musical de Torrent va obtindre el Primer Premi i Menció d’Honor, portant com obra de lliure elecció “The lost laberinth” del compositor Kevin Houben.

Per a més informació sobre aquest curs es pot consultar la plana web de la Societat Unió Musical de Torrent fent clic ací.

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline