La Banda Simfònica Santa Cecília de Cullera estrenarà l’última obra de Saül Gómez

El proper diumenge 23 d’abril la Banda Simfònica de la Santa Cecília de Cullera baix la batuta del seu director titular, Carlos Garcés, estrenarà l’última obra del compositor ontinyentí titolada “Leonardo Dreams”.

Es tracta d’un encàrrec de l’esmentada societat musical que l’autor li dedica a aquesta i al seu director.

Leonardo dreams
Al llarg de l’obra descobrirem la fantàstica imaginació del geni del Renaixement Leonardo da Vinci que el portà a dissenyar un gran nombre de màquines enginyoses, que van des d’una bicicleta o instruments científics fins a màquines voladores.

L’estrena serà al concert de clausura del “70 Certamen Nacional de bandes de música Ciutat de Cullera”.

Pinazo
El passat 9 d’Abril al Palau de la Música de València tingué lloc el concert de clausura de l'any que s'ha dedicat al pintor valencià Ignacio Pinazo en el centenari de la seua mort. Un any ple d'activitats que finalitzà amb l'estrena del poema simfònic per a titolat "Pinazo".

Es tracta d’un treball on es barregen diferents tècniques per tal de reflectir les pintures de l'autor valencià.

L'estrena fou a càrrec de la banda del "Casino de Godella" dirigida per Raúl Martin, els quals amb aquest concert inicien el camí cap al Certamen Internacional de Kerkrade (Holanda) on interpretaran aquest treball com a obra de lliure elecció dins d’aquest prestigiós certamen.