Convocatòria per a cobrir la plaça de director de la Banda de Música de Llucmajor, Mallorca

L'Associació Cultural 'Sa Música' de Llucmajor obri el termini per a cobrir la vacant de director de la Banda de Música de Llucmajor.

La Banda de Música de Llucmajor té un calendari habitual de 9 concerts i 8 actuacions de carrer anualment i el preu ofert per a realitzar les tasques de direcció és de 8.400€ bruts anuals a cobrar mitjançant contracte o factura.

Per a optar a aquesta plaça serà necessari tenir formació com a director de bandes de música i les obligacions del director seran:

1. Assistència a 2 assajos setmanals (dimarts i dijous)
2. Assistència a les actuacions de la banda
3. Assistència a una reunió mensual amb la junta directiva

La durada del contracte per aquesta plaça serà de dos anys prorrogable per períodes anuals si convé a ambdues parts.

Els aspirants hauran d'enviar un currículum indicant els estudis realitzats i la seva experiència com a director on especifiqui els anys d'experiència i la institució a la qual han realitzat aquesta funció així com també un projecte artístic d'un any per un pressupost de 3000 €. A més, i de manera opcional, es podrà enllaçar 1 vídeo de la plataforma Youtube on es vegi l'aspirant dirigir.

El termini per a l'entrega de currículums i projecte artístic serà fins dia 21 de gener.

A partir de 21 de gener la Banda de música de Llucmajor comunicarà als aspirants que hagin superat la fase de currículums i els citarà a una entrevista per explicar el seu projecte artístic.

El dia 2 de febrer la Banda de música de Llucmajor comunicarà als aspirants que hagin superat l'entrevista del projecte artístic i els citarà a realitzar un assaig amb la Banda de música de Llucmajor el qual serà valorat pels musics de la Banda. Les obres seleccionades per a realitzar l'assaig seran: Xabia (Pasdoble) de Salvador Salvà Sapena i 'Concerto Dynamico' de Johan Nijs. Després de les valoracions es farà públic el director seleccionat.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline