Azael Tormo i Miguel Ángel Sarrió, finalistes del concurs de l’himne dels Moros i Cristians de Lleida

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida ha rebut 7 partitures originals i ha escollit dos finalistes, dels valencians Azael Tormo i Miguel Ángel Sarrió, al concurs de composició de l'himne del 25è aniversari.

En total han estat 7 les partitures originals que l’Associació de la Festa de Moros i Cristians ha rebut en aquest concurs, procedents de compositors del País Valencià, Barcelona, Sevilla i Lleida.

Les dos obres finalistes han estat 'Yurida', presentada pel mestre Azael Tormo Muñoz, de Manuel, i 'Festa Major!!', composició del mestre Miguel Ángel Sarrió Nadal, d’Aielo de Malferit.

 

 

Les altres 5 obres presentades són: 'Ethos', presentada pel mestre Antoni Serra Uribe, de Barcelona; 'Iler-laridenc', una altra composició del mateix autor de Barcelona; 'Lleida 1996', peça original del mestre Antonio Moreno Pozo, d’Écija (Sevilla); 'Seu Vella', himne composat pel mestre Pablo Anglés Galindo, de Benicarló (Castelló), i 'Fantàstic', presentada pel mestre Joan Baró Remolà, de Lleida.

Els lleidatans seran els encarregats d’escollir mitjançant votacions l’himne del 25è aniversari de la Festa de Moros i Cristians de Lleida el 2 de maig a L’Auditori Enric Granados durant el pregó-concert de la Festa de Moros i Cristians, acte en què s’interpretaran les dos peces finalistes, escollides pel jurat: Amadei Urrea, Javier Lanao, Pau Romero, Alberto Caracciolo, Antonio Lájara, amb el president de l’associació, Josep Lluís Gäzquez, actuant com a secretari.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Enero 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline