Carlos Vallés i Pere Sanz, compositors dels pasdobles de les Falleres Majors de València

Carlos Valles Pere Sanz Compositors Pasodobles Falleres Majors

Els pasodobles de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, seran compostos pels músics Carlos Vallès i Pere Sanz.

La Delegació de Cultura de Junta Central Fallera ha informat que Carlos Vallés i Pere Sanz han estat designats per a compondre els pasdobles de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, respectivament.

 

 


CARLOS VALLES DONATE

Compositor pasdoble Fallera Major de València, Consuelo Llobell.

Comença els estudis musicals als 6 anys, amb l'especialitat de percussió. Com a percussionista ha participat en la Banda Simfònica de la Coordinadora de la Ciutat de València, la Banda Simfònica Comarcal de l'Horta Nord i en la Jove Banda i Orquestra Simfònica de la Federació de la Comunitat Valenciana.

És diplomat en Direcció de banda per ‘The Royal Schools of Music de Londres’.

Titulat Superior en Composició en el Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló. Titulat en Grau Professional de Música en l'especialitat de Percussió.

Des del 2012 comença a completar els estudis direcció, composició, harmonia i contrapunt en Allegro Internacional Music Academy baix la tutela del prestigiós director i compositor Ferrer Ferrán.

També ha realitzat cursos de dirección amb el mestre Llorenç Mendoza i Becat per la FSMCV cursos de dirección amb Andrés Valero, Teo Aparicio, José Pascual Vilaplana, Rafa Garrigós ,Vicente Soler i Cursos de composició amb Saul Gómez Soler, James Barnes i Philip Sparke.

També ha sigut becat per a realitzat cursos de composició i direcció en Berklee College of Music amb el mestre Gregory Fritze i Rafa Sanz Espert.

Des de desembre del 2011 a juny del 2018 ha sigut director Titular de la Banda Simfònica de l'I.E.S Barri del Carme de València i actualment és director de la Banda de Música Campanar i la Jove Banda de la Unió Artística Musical d’Almassera.

En el camp de la composició ha realitzat diversos obres per encàrrec, com el pasdoble de la Fallera Major Infantil de València 2015, María Donderis Sanchis, i el pasdoble de la Fallera Major de València, Consuelo Llobell.

Per al 40 certamen provincial de bandes de música de Castelló li encarreguen l'obra obligada de 4ª secció per al 2017. Ha obtingut diferents premis com el segon premi en el concurs nacional de pasdobles ‘Vila de Redován’ en 2018 i el 1r Premi en el XII Concurs Internacional de Direcció de Bandes ‘Cova de Medrano’ l'any 2019.

 


PERE SANZ ALCOVER

Compositor pasdoble Fallera Major Infantil de València, Carla García.

Realitza els seus estudis en el Conservatori Superior de Música de València on obté la titulació de professor superior en l'especialitat de percussió.
Completa la seua formació com a instrumentista realitzant els seus estudis de post-grau en el Centre d'estudis “Neo-percussió” a Madrid.

L'any 2003 obté la plaça de funcionari de carrera en el cos de professors de música i arts escèniques en l'especialitat de percussió sent el núm. 1 de la seua promoció.

En l'actualitat és professor de l'especialitat de percussió del Conservatori Professional de Música de València.

Ha realitzat els seus estudis de direcció, harmonia, contrapunt, fugida i composició en el centre d'estudis “Allegro” sota la tutela del prestigiós director i compositor Ferrer Ferrán.

Les seues obres “Marta Agustín”, “Bastaixos”, Música al Vent”, “Enhorabona, Mestres”, “Santíssima Verge de la Soledat”, “Don Joan”, “Fènix” , “Terra de Reis”, “Imperator Carlemany” i “Maquiavel”, han obtingut diversos primers premis i esments en concursos de composició dins de l'àmbit nacional i internacional, sent a més triades obres obligades i de lliure interpretació en diversos concursos i certàmens nacionals i internacionals (Kerkade, CIBM, Certamen de la Comunitat Valenciana, Certamen Provincial de Pontevedra, Certamen de la Federació de Bandes Galegas, Certamen de Música Festera d'Altea, Concurs AETYB…..)

Actualment compagina la seua activitat professional en el camp de la docència, amb la de la seua faceta de compositor i director.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Octubre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline