El Compositor José Suñer Oriola en Cincinnati

Josep Suñer Oriola viatjà el passat mes de juliol a la ciutat nord-americana de Cincinnati per a participar al 14è congrés de Wasbe (Associació mundial de bandes i ensembles) on son ubicades la major part de departaments musicals de les universitats tant americanes, asiàtiques, centres musicals europeus, així com bandes professionals i amateurs.

El dilluns 6 de Juliol al Corbett Hall de la Universitat de Cincinnati, el centre artístic musical de Bètera dirigit per Luis Serrano Alarcón interpretà Chamber Symphony nº1 de José Suñer-Oriola.
El mateix dia JSO participà en dues ponències, la primera sobre la música per a Banda al Regne Unit, Estats Units i Espanya junt al compositor Britànic del Royal College of Music of Manchester Gary Carpenter, amb el Nord-americà Brett Abigaña de la Julliard School of New York, i amb Richard Scott Cohen de la Universitat Nord-americana de Big Rapids en Detroit.
Per la vesprada, participà a la ponència sobre el repertori on s’interpretava la seua peça.
Més información: WASBE

 D'esquerra a dreta, Carpenter, Abigaña, Suñer i Cohen

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Noviembre 2020
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline