Mountain Rhapsody de José Grau Benedito, guanyadora del I Concurs per a Banda Simfònica Josep M. Lleixà

L'obra Mountain Rhapsody de José Grau Benedito ha estat la composició guanyadora del I Concurs de Composició per a Banda Simfònica 'Josep M. Lleixà Subirats' organitzat per la Federació Catalana de Societats Musicals.

L' obra guanyadora és un poema simfònic que evoca les serralades i els paisatges d'una comarca interior de la província de València, tot mostrant els sentiments i emocions dels seus habitants, Los Serranos. Basant-se en temes populars, l'autor fa una combinació entre aspectes quotidians i llenguatges més elaborats que dibuixen uns contrastos entre tradicions i modernitat.

José Grau Benedito, fill i veí d'Alzira (Ribera Alta del Xúquer), té una llarga trajectòria en el món musical. Professor de Tuba, exerceix la seva tasca pedagògica en diferents centres entre els que es troba el Centre Professional de Música de la Societat Musical d'Alzira on desenvolupa les tasques de professor d'Harmonia i Anàlisi. Ha col·laborat amb diferents Bandes i Orquestres d'abast estatal com a músic i també ha desenvolupat una intensa feina com a compositor. Així, diferents obres seves han estat guanyadores en diferents concursos de composició de música festera i han estat interpretades i enregistrades per formacions bandístiques de gran prestigi.

El Jurat del Concurs, així com la Federació Catalana de Societats Musicals, vol felicitar al guanyador d'aquesta convocatòria i també vol agrair i felicitar a la resta de participants per la seva contribució amb l'esforç i dedicació que han demostrat en les seves obres, tot encoratjar-los a participar en futures edicions.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Noviembre 2020
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline