La composició ‘6.000 aC’ de Tomàs Simón guanya el concurs de composició ‘La Banda (Sonora) del nostre paisatge’

El compositor ampostí Tomàs Simón guanya el concurs de composició 'La Banda (Sonora) del nostre paisatge' que ha organitzat la Banda de Música i l’Ajuntament d’Ulldecona.

En aquesta II edició s’ha centrat en les pintures Rupestres dels abrics de l’Ermita d’Ulldecona. Aquest Conjunt Rupestre de la Serra de Godall, fou declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1988, per la qual cosa enguany celebra el seu vintè aniversari.

 

   

 

L’obra premiada, 6.000 aC (La Llegenda més antiga de Catalunya), és una Fantasia descriptiva. L’autor descriu algunes de les pintures més representatives del Conjunt Rupestre, fa una descripció paisatgística i posa banda sonora a la visita que ell mateix va realitzar a aquest indret tant interessant. D’aquesta manera, a l’obra, de 16 minuts de durada, s’identifiquen fins a 8 moments musicals diferents.

L’estrena de l’obra tindrà lloc a la mateixa falda de l’Ermita d’Ulldecona, el dia 14 de Juliol, on es troba el Centre d’Interpretació d’Art Rupestre “Abrics de l’Ermita” i que servirà de Celebració del vintè Aniversari en que la UNESCO va declarar Patrimoni de la Humanitat al Conjunt Rupestre.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2019
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline