David Postiguillo i Frank Cogollos, guanyadors del III Concurs de Pasdobles de Xàtiva

David Postiguillo Moscardó, i Frank Cogollos i Martínez, han estat els guanyadors del III Concurs de Pasdobles de Xàtiva que es va celebrar el passat diumenge dia 17 de febrer.

 

 

El tercer Concurs de Pasdobles de Xàtiva, organitzat per la Junta Local Fallera i la Societat Musical 'La Primitiva Setabense' de Xàtiva, ja té guanyadors. David Postiguillo Moscardó va guanyar el premi Fallera Major de Xàtiva 2019, i Frank Cogollos i Martínez, el premi Fallera Major Infantil de Xàtiva 2019, per segon any consecutiu.

En la primera part del concert, la Societat Musical 'La Primitiva Setabense' de Xàtiva sota la direcció de David Doménech Lluch, va interpretar els quatre pasdobles finalistes: 'Genio i Figura', 'El Bunyol', 'Assumiràs' i 'La Baixada de Sant Josep'.

El primer pasdoble premiat, 'El Bunyol' de David Postiguillo portarà per títol el nom de la Fallera Major de Xàtiva, Laura Martí, i va ser concedit pel jurat que estava format per Francisco Moral i Ferri, David Doménech Lluch, i Paco Sánchez i Roca.

Mentre que el segon, el pasdoble 'La Baixada de Sant Josep' de Frank Cogollos, portarà el nom de la Fallera Major Infantil de Xàtiva, Carmen Pavia, i va ser seleccionat mitjançant votació popular pel públic assistent a l'acte.

En la segona part d'acte, s'interpretaren quatre pasdobles molt reconeguts pel món de les falles: 'Rafael Mauricio' del mestre Rafael Talens; 'Adrià' de Mario Reig; 'València' de José Padilla; i 'El Fallero' de José Serrano.

A més, el president de la Junta Local Fallera, Jesús González, va anunciar l'edició d'un CD recopilatori de les distintes peces guardonades en les successives convocatòries del concurs. González va dir que 'el concurs va agafant major prestigi cada any. Ja es poden escoltar els pasdobles fallers de Xàtiva en distintes ciutats de la Comunitat Valenciana'.

Finalment, les falleres majors imposaren un corbatí a l'estàndard de la Primitiva Setabense, s'escolta denou els pasdobles guanyador i, l'himne regional de la Comunitat Valenciana, va tancar l'acte.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline