Natalia Montañés, nova directora de la Unió Musical de Catarroja

Natalia Montañés Bori és la nova directora de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Catarroja. D'aquesta forma, la mestra es fa càrrec de la Societat Musical fundada en l'any 1983.

 

 

Natalia Montañés Bori

Cursa estudis superiors en els Conservatoris "Joaquín Rodrigo" de València i "Manuel Massotti" de Múrcia, compaginant-los amb estudis de Psicologia en la Universitat de València.

Dels estudis que ha realitzat de Direcció d'Orquestra i Banda cal destacar els consells, anàlisis i tècnica adquirida amb el Mestre Sanz-Espert. També ha realitzat seminaris de Direcció d'Orquestra en Berklee College of Music de Boston passant, posteriorment, a ser professora assistent dels cursos de direcció organitzats per la Diputació de Terol (2006-2018) i els organitzats per Berklee València (2012-2018) i becats per la Generalitat Valenciana.

Participa activament en els festivals del Midwinter Clinic (Minnesota) i Midwest Clinic (Chicago).

Ha dirigit l'Orquestra i Banda del Conservatori Professional de Música d'Alacant, Banda del Conservatori Superior de Canàries, Banda i Orquestra Juvenil de la Unió Musical de Llíria, Banda i Orquestra Simfònica de la Banda Primitiva de Llíria, Ateneu Musical de Cullera, L'Amistat de Quart de Poblet, Unió Musical de Sueca, Banda Simfònica i Cor de la Lira Carcaixentina; la Banda Simfònica Municipal de Madrid i les Bandes Municipals de Bilbao, Santa Cruz de Tenerife i Albacete, Banda Simfònica d'AMProBand, Banda Simfònica Municipal de Còrdova (Argentina), Concert Band of University of Minnesota-Duluth i Grand Symphonic Winds de Saint Paul (Minnesota, USA), Orquestra de Sopros Brasileira i Banda Sinfônica do Conservatório de Tatuí (Brasil), Orquestra del Conservatori Nacional i Orquestra Simfònica Nacional de Paraguai i The O.S. Army Orchestra (Washington D. de C.).

Ha dirigit, produït i realitzat l'IV i V Congrés Iberoamericà de Compositors, Directors i Arregladores de Bandes Simfòniques i Ensembles (Santa Cruz de Tenerife, 2008 / Llíria, 2013). En 2011 la Generalitat Valenciana li encarrega la negociació de l'organització de la WASBE Conference a València. Ha dut a terme la producció, coordinació i realització dels concerts "Homenatge als Músics Valencians", celebrats en el Palau de Congressos (2013), Palau dels Arts (2014) i Palau de la Música de València (2015).

En l'actualitat és gerent de Trepse Swing, secretària del Congrés Iberoamericà de Compositors, Directors i Arregladores de Bandes Simfòniques i Ensembles i, des de setembre de 2018, Directora Titular de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Catarroja.

 

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Junio 2019
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline