Juan Francisco Ballesteros i Juan Conill dirigiran el Concert de Santa Cecília en Albocàsser

L'Associació Musical Santa Cecília d'Albocàsser celebrarà el pròxim dissabte 17 de novembre el Concert de Santa Cecília a les 20 hores en l'Auditori d'Albocàsser.

 

 

La primera part serà dirigida per Juan Francisco Ballesteros. El mestre dirigirà el pasdoble 'Laura-94' de Ramón García i Soler, 'Flashing Winds' de Jan Van der Roost i la 'Sinfonia Nobilissima' de Robert Jager.

Ja en la segona part, el director titular de la formació, Juan Conill, dirigirà el pasdoble 'Música i poble' de Ferrer Ferran, 'A Little Concert Suite' d'Alfred Reed i 'Paconchita' d'Óscar Navarro.


Juan Conill Olivares

Va nàixer a Benicàssim (Castelló). És Llicenciat Superior en Música en l'especialitat de Trombó, té els certificats elementals de Bombardí i Piano, així com el Certificat d'Aptitud Pedagògica.

Com a trombonista ha format part de nombroses agrupacions, com la 'Jove Orquestra' de Castelló, l'Orquestra Simfònica de Castelló, la Banda de la Federació de la Comunitat Valenciana, l'Orquestra Supramúsica de Vila-real o l'Orquestra Lírica de Castelló, entre altres.

Ha estudiat direcció de banda i orquestra amb prestigiosos directors com Ferrer Ferrán, Salvador Sebastià o Francisco Melero, però fou amb José Rafael Pascual Vilaplana amb qui es va especialitzar en la direcció de banda, adquirint, a més de la tècnica de direcció, grans coneixements en repertori, didàctica i programació de banda.

Actualment, és professor de trombó al Conservatori “Calasancio” de Castelló, és el director artístic de l''Associació Musical Santa Cecília' d'Albocàsser i la banda semiprofessional 'La Simfònica de Llevant'. Dins de les produccions, és l'Assessor Musical de Realització del Certamen Provincial de Bandes de la Diputació de València, i està realitzant de manera contínua publicacions de transcripcions de música tradicional valenciana.


Juan Francisco Ballesteros

Va nàixer en 1973, a Almàssera (València). Actualment és CEO en Just4You Music Solutions, productora de música clàssica i jazz a Eivissa.  Dirigeix els cors de cambra Petit Cor (Eivissa) i La voix de l’âme (València) i les orquestres Ibiza Soul Baroque (Eivissa) i NEO: New Experience Orquestra (Barcelona).

Alterna la seua labormusical amb l'escriptura. La seua vocació com a formador li ha portat a realitzar tallers, masterclasses, conferències i concerts didàctics.

 

 

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Abril 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline