El músic i compositor Edu Bernabeu dirigirà l’Himne de Festes de Cocentaina

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ha fet públics els noms propis d’alguns dels principals protagonistes de les properes celebracions en honor a Sant Hipòlit Màrtir que tindran lloc entre el 9 i el 12 d’agost.

En primer lloc l’entitat ha confiat en el músic i compositor contestà Edu Bernabeu Valls la tasca de dirigir l’Himne de Festes.

 

 

Un acte que es desenvoluparà a la Plaça del Pla a la vesprada del divendres 9 d’agost i que servirà per a donar per iniciada la trilogia festera del 2019.

Edu Bernabeu, que actualment dirigeix l’Agrupació Musical de Manacor i és Professor de Clarinet, té una gran vinculació amb l’Ateneu Musical; banda en la qual es va formar musicalment en els inicis de la seua carrera professional.

Així mateix és bon coneixedor del gènere de la música festera al mateix temps que ha exercit en diverses ocasions com a docent en el Sent-me de Cocentaina “es va quedar molt sorprés en conéixer la notícia i amb la seua designació complim la idea que ens vam marcar al principi i que consistia a nomenar un Director de l’Himne de Cocentaina en el nostre últim any al capdavant de la Junta de Festes”, afirma el vicepresident Musical de l’entitat; Francisco Valor.

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline