José Vicente Algado Climent nombrado director de el CAC Verge de la Pau de Agost

El Centre Artístic Cultural "Verge la Pau" nombra director titular al músic finestratí José Vicente Algado Climent.

El passat mes de març, una vegada finalitzades la proves de selecció a director titular del Centre Artístic Cultural "Verge la Pau", músics i directius votaren l’elecció del nou director titular de dita societat musical. Jose Vicente Algado Climent fou la persona elegida per tal de començar un nou projecte musical, prenent el relleu al Mestre Manuel Castelló Rizo, qui fora director titular desde 1985 fins 2012.

El mestre José Vicente Algado Climent es Graduat Superior en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Murcia. Durant els últims anys ha segut director titular de "La Lira" de Monfort del Cid, l’Ateneu Musical de Cocentaina i el Centre Musical Puig Campana de Finestrat.

Actualment es professor de l’escola de musica del Centre Musical Puig Campana de Finestrat i de la Unió musical de Benidorm. Així com director de l’Agrupació Coral de Finestrat, de la banda juvenil i l’orquestra de la Unió Musical de Benidorm.

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Directores'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Octubre 2022
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline