La Lira Realense de Real acomiada al seu director David Moltó amb un concert extraordinari

David Moltó-Romero deixa la banda de la Lira Realense de Real després de 10 anys i diversos premis amb un concert de comiat el dissabte 21 a les 20:00 hores

El concert serà un homenatge a la trajectòria del director que deixa la Lira Realense de Real, David Moltó. La formació realense interpretarà obres que han marcat el pas del director de Carlet des de la seua arribada a aquesta banda en 2007.

A més, en la primera part del concert es tocaran les obres que la banda portarà al festival comarcal que es realitza la setmana pròxima a Llombai.

Durant el descans es realitzaran els parlaments i el lliurament d'un detall com a record pel pas en la societat.

I Part

Los dos Adolfos (Pasdoble)
José M. Martín Domingo

El Camino Real
Alfred Reed

II Part

València
J. Padilla/arr: V. Peñarrocha
Tocada en el Certamen de 2009 obtuviendo el 3r premi.

Els Anells de Saturn
Salvador Lujan
Tocada en el Certamen de 2012 com a obra obligada en el qual van obtenir el 2n premi.

Amapola
José M. Lacalle/arr: Naohiro Iwai
Tocada en el Certamen Internacional d'Aranda del Duero on van aconseguir el 1r premi.


David Moltó-Romero

Naix a Carlet, on inicia els seus estudis musicals en la Unió Musical d'esta ciutat. Ingressa en el Conservatori Perfecto García Chornet, de Carlet, i posteriorment en el Conservatori Mestre Vert, de Carcaixent,

Durant quatre anys va ser alumne de J. Carlos Báguena i actualment és el seu professor Francisco Salanova (catedràtic del Conservatori de Música de València), amb qui obté el títol de Professor Superior d’oboé. Amb els dos ha realitzat cursos de perfeccionament (València, S. Miguel de Salinas, Cullera, Montroi, Carcaixent, Bunyol, Morella, etc.).

També ha realitzat cursos amb Maurice Bourgue, Celia Nicklin, Ingo Goritzki, Emmanuel Abhül, Steffan Schilli, Vicent Llimerà, Rafael Sanz Espert, Fernando Bonete ,Luís Sanjaime, Pascual Vilaplana, etc

Col•labora amb diverses orquestres: Conservatori Mestre Vert de Carcaixent, Clàssica de València, Bilbao Filharmonia, Conservatori Superior J. Rodrigo de València, Cervera Lloret, segle XXI, etc., i realitza diverses gires internacionals: Japó, Filipines, República Dominicana, Italia, etc.

Ha donat diversos recitals d'oboé, en l'hotel Reina Victòria de València, en el Conservatori Perfecto García Chornet, amb l´orquestra d'Albalat del Tarongers, en el Campot, al Palau de la Música de València en el Cicle de Jóvens Intèrprets Valencians, com també amb la Banda Municipal d’Albacete, etc

Es membre fundador de Mediterrània Quintet de Vent, i de diversos grups instrumentals i de cambra. És professor d'oboé en exedencia del Conservatori Professional Perfecto García Chornet Des de 2001 ocupa per oposició plaça d'oboé solista en la Banda Municipal d'Albacete. Es Master en “Estetica i Creativitat Musical” per la Universitat de València.

Com a director convidat ha dirigit la banda Filarmónica Alcudiana de L’Alcudia, així com la Banda Municipal de Villena. Durant tres anys ha dirigit la Societat 'Joventut Musical d’Albal'.

Desde 2007 és director de La Unio Musical lira Realense de Real, fins la actualitat, en este temps ha aconseguit el tercer premi en el certamen de bandes Ciutat de Valencia en l’any 2009, el segon premi en el Certamen de Bandes Ciutat de Valencia 2012, les dos vegades siguent la primer banda española i en l’any 2014 primer premi al Certamen internacional de bandes de Aranda de Duero.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Diciembre 2018
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline