Proves d'accés a la Jove Orquestra de Ponent de Lleida

S'han convocat les proves per accedir a les places lliures de la Jove Orquestra de Ponent de Lleida 2019. El termini d’inscripció conclourà el dia 15 d’abril de 2019.

 

 

Es podran inscriure a optar per les places lliures a la Jove Orquestra de Ponent 2019 persones d'entre 14 i 30 anys amb estudis musicals de nivell mitjà/professional, nivell superior o equivalents, ja siguen cursats en un Conservatori Municipal de Música o en una Escola o Acadèmia de música.

Les persones interessades i que complisquen els requisits podran inscriure's omplint aquest formulari. El termini d'inscripció conclourà el 15 d'abril de 2019.

Les persones que siguen menors d'edat hauran de fer arribar l'autorització paterna/materna (disponible al final de les Bases) correctament implementada i signada a l'adreça de correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. per què la seua inscripció siga vàlida.

Una comissió competent durà a terme una preselecció de les persones inscrites per a cada una de les especialitats instrumentals. En aquesta preselecció es tindran en compte la proximitat territorial i el currículum que avale a l'aspirant. La preselecció de places pot quedar deserta per a alguna de les especialitats instrumentals convocades.

Aquesta formació precisa de les següents places segons especialització instrumental:
- Violí
- Viola
- Contrabaix
- Flauta travessera
- Clarinet
- Trompa
- Percussió

La mateixa comissió competent per la preselecció serà l'encarregada de la selecció i adjudicació definitiva a les persones preseleccionades. Per fer-ho, es convocaran proves d'aptituds que es duran a terme a la Sala 1 de l'Auditori Enric Granados durant la tarda del dimarts 16 d'abril de 2019, en el cas dels instruments de corda, i la vesprada del dimecres 17 d'abril de 2019, en el cas dels instruments de vent i percussió. No hi haurà pianista acompanyant i no és necessari dur-ne.

En cas que una persona preseleccionada haja de realitzar proves d'aptituds, podrà trobar el repertori a interpretar a la pàgina web de la JOP. Es recomana completar la inscripció abans del 10 d'abril de 2019, per tal de poder preparar les proves amb almenys una setmana d'antelació.

La resolució dels resultats es farà pública el mateix dia de les proves d'accés. Es proporcionarà allotjament en el cas que el candidat ho sol·licite.

La selecció i adjudicació final de places pot quedar deserta per a alguna de les especialitats instrumentals convocades. De la mateixa manera, si la comissió competent ho creu necessari, podrà sol·licitar a la Junta Directiva l'ampliació de les places convocades un cop seleccionades més persones que places lliures. La presa de decisions de la comissió competent és irrevocable.

Si la persona candidata és seleccionada per formar part de la Jove Orquestra de Ponent, i prové d'alguna localitat a una distància igual o superior a 260km de la ciutat de Lleida, l'associació es fa responsable de finançar-li un 45% del bitllet de transport públic, sempre i quan el nombre de viatges s'adeqüen als requeriments de l'orquestra i que el bitllet d'anada i tornada siga per realitzar el mateix trajecte o altres trajectes prèviament justificats.

Per obtenir més informació, pots descarregar-te les Bases Completes o consultar el web de la Jove Orquestra de Ponent.

CALENDARIO DE EVENTOS

Noviembre 2020
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline