Una conferència de Manuel Tomás inaugurarà les IV Jornades de Didàctica de l'Expressió Musical a Castelló

El dilluns 19 de novembre, de 12 a 15 h, tindrà lloc la conferència de Manuel Tomás sota el títol 'Futur de l'Educació Musical a les Societats Musicals i les Escoles de Música', a la Sala Germà Colón de la Universitat Jaume I de Castelló.

 

 

La conferència de Manuel Tomás inaugurarà les IV Jornades de Didàctica de l’Expressió Musical organitzades pel Grup d’Innovació Educativa (GIE) Espacios de innovación docente en Didáctica de la Expresión Musical (EIDDEM) de la Universitat Jaume I organitzara per als pròxims dies  19, 20 i 21 de novembre.

Les activitats programades per aquestes jornades són les següents:

El pròxim dilluns dia 19 de novembre, de 12 a 15 h a la Sala Germà Colón, a continuació de la conferència de Manuel Tomás, tindrà lloc una taula redona sota el títol 'Escoles de música valencianes: models actuals, innovació educativa i nous reptes' que estarà vinculat a la ponència i comptarà amb la participació de Remigi Morant (UV), Inmaculada Martínez (UJI), José Luis Miralles (UJI), Ferran Escrivà-Llorca (UJI) i Juanjo Llopico (Escola de Música MAP).

El pròxim dimarts dia 20 de novembre, de 12 a 15 h a la Sala Germà Colón hi haurà altra taula redona anomenada 'El CEFIRE Artistico-expresiu, un model nou per al s. XXI: reptes, estratègies i aliances' oferida pels membres del CEFIRE Artístico-Expressiu amb seu a Castelló: Judit Gual Pallarés, Roberto García Gontán, Susana Marín Royo i Joaquim Montañés Blanc. Després hi haurà diverses conferències, tallers i l’exposiciOns de TFM i TFG de cursos anteriors, amb Maria José Anglés de Musicològics, Belén Sánchez (CSMV) o l’Associació Aulodía.

Finalment, el dimecres dia 21 de novembre, de 12 a 15 h a la Sala de Graus, la Dra. Eulalia Gorbe oferirà un taller anomenat 'Aprenentatge complex: ferramentes per aconseguir l'excel·lència musical'. A més, també es presentaran altres TFM i TMF de cursos anteriors.

La inscripció cal fer-la en aquest enllaç.

 

 

CALENDARIO DE EVENTOS

Mayo 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline