La Música Nova d’Alcoi estrena el disc del seu 175è aniversari

La Societat Musical Nova d’Alcoi presenta aquesta vesprada a les 20 h el disc del seu 175è aniversari sota el títol 'Sons d’aniversari', al Salón Rotonda del Círculo Industrial d’Alcoi.

 

 

Francisco Perales, director del Cor de la Generalitat Valenciana, serà l’encarregat de presentar aquest triple CD 'Sons d’aniversari' que recull la música representativa de la banda alcoiana, així com les composicions creades per commemorar l’efemèride.

Aquesta banda sonora va ser interpretada per la Música Nova d’Alcoi als diferents concerts celebrats en 2017, sota la batuta de Juan Doménech.

En la presentació de 'Sons d’aniversari' que tindrà lloc aquest divendres dia 30 de novembre, la banda jove, dirigida per Jesús Fuertes, serà l’encarregada d’interpretar les peces del disc.

D'altra banda, la Música Nova oferirà el seu concert de Santa Cecília aquest dissabte dia 1 de desembre  a les 19 h, al Teatre Calderón d’Alcoi. Participarà el grup de dolçainers i tabaleters Barxell i La Degollà i l’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi. La Nova serà l’encarregada de tancar aquesta audició amb la interpretació de 'Symphonic Dances from West Syde Story' del Leonard Bernstein. La formació ha escollit tocar aquesta obra per homenatjar al compositor americà en l’any del centenari del seu naixement.

A més, la Nova, així mateix, presentarà en públic als 10 nous músics que incorpora a la banda. L’entrada al concert és lliure mitjançant invitació. Aquesta es pot retirar en la taquilla del Teatre Calderón en el seu horari habitual.

 

 

CALENDARIO DE EVENTOS

Enero 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline