El dissabte s’estrena a Xàbia l’obra ‘Arrs Nova XXV’

El pròxim dissabte dia 15 de desembre a les 21 h, s'estrena a l'Església de Xàbia l'obra 'Arrs Nova XXV', de Pere Vicalet, per celebrar el XXVè aniversari del Grup Polifònic Ars Nova de Xàbia.

 

 

Nombroses col·laboracions del Grup Polifònic Ars Nova de Xàbia, junt a Pere Vicalet, director, compositor i professor de Tecnologia Musical al Conservatori Superior de Música de València, conclouran l’any 2018 amb l’estrena d’una obra encàrregada per celebrar el XXVè aniversari d’aquest grup musical.

L’obra, titulada 'Ars Nova XXV', 'és un recorregut de vivències i experiències dels membres de l'Ars Nova passats per un toc d'humor irònic amb jocs de paraules rebuscats que han caracteritzat alguns dels encontres amb l'autor', explica Pere Vicalet.

Mitjançant una discreta electrònica, els sons de Xàbia són presents a l'obra, i a més, articulen el discurs musical amb idees dels propis membres de l'Ars Nova. Tant és així, que els textos en la major part han estat creats inicialment pels mateixos membres, i fins i tot, han determinat l'estructura de l'obra, ja que el segon moviment, és un Ave Verum perquè per a algún dels membres de l'Ars Nova, “l'Ars Nova és... Ave Verum”.

 

 

CALENDARIO DE EVENTOS

Junio 2019
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline