Demà s'inaugura l'exposició 'Tal com sona. Ensems, quaranta anys' (1979-2018)

L'exposició conmemorativa estarà del 12 d'abril al 6 de maig a la Sala Oberta de La Nau Centre Cultural.

Ensems és el festival espanyol més antic entre els dedicats a la música contemporània i d’avantguarda. El festival ha estrenat a Espanya obres de Cage, Carter, Dusapin, Feldman, Ferneyhough, Henze, Hindemith, Lachenmann, Nono, Penderecki, Saariaho, Hil- da Paredes, Brouwer, Scelsi, Sciarrino i Xenakis entre altres, i ha oferit estrenes absolutes de la majoria dels compositors espanyols i valencians de l’òrbita contemporània, a més d’incloure especta- cles d’art sonor, música improvisada i electrònica a càrrec dels més destacats creadors.

 

Servicios y Grabaciones 'Nuestras Bandas' Productora
   

 

Així mateix, ha convocat sobre els seus escenaris grups i solistes tan destacats com l’Arditti String Quartet, Les Percussions de Stras- bourg, Stefano Scodanibbio, Terry Riley, Gavin Bryars, Renaud Ca- puçon, Ivry Gitlis, Quatuor Diotima, Francesco Tristano, Roberto Fabbriciani, Alva Noto o The Hilliard Ensemble, juntament amb un bon nombre d’intèrprets valencians o de la resta de l’Estat.

Aquesta exposició pretén donar compte de la trajectòria del festival i de les seues particularitats a través d’una selecció de cartells, foto- gra es, partitures, programes de mà, publicacions i gravacions so- nores i audiovisuals, entre altres documents, procedents de col·leccions públiques i privades.

Aquesta exposició te com a comissaris a Jorge García i Antonia Picazo i l'horari serà de dimarts a dissabte, de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores i diumenges i festius de de 10:00 a 14:00 hores i l'entrada serà lliure.

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2019
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline