L'Olleria, Gilet i Carlet reben les últimes funcions de Bastià i Bastiana

Aquest cap de setmana finalitza la gira de juny i juliol de l'òpera portàtil 'Bastià i Bastiana' del programa d'òpera als pobles Les Arts Volants que organitza l'àrea de Cultura de la Diputació de València en col·laboració amb el Palau de les Arts.

Després d'haver visitat les poblacions d'Alcàsser, Ademuz, Llutxent, Meliana, Potries, Benifairó de Valldigna, Chiva, Polinyà del Xúquer, Camporrobles, Montesa i Rafelguaraf, la gira arriba al seu final amb les actuacions de l'Olleria, Gilet i Carlet.

 

 

L'accés, com en totes les altres actuacions, serà lliure i gratuït, i apte per a tots els públics.

Els horaris seràn:

20 de juliol, divendres
L'Olleria, Parc Beat Pare Ferreres, 23:00h.

21 de juliol, dissabte
Gilet, Plaça Verge de la Estrela, 22:30h

22 de juliol, diumenge
Carlet, Plaça Espanya, 22:00h

Al llarg de septembre i octubre tancarà la temporada amb sis actuacions més per diferents barris de València.

L’òpera és una representació que beu de fonts antigues i personatges mítics, però a més, té encara un gran recorregut i projecció per davant. Representada sobre els escenaris de qualsevol espai, l’òpera és una de les manifestacions de la cultura occidental més completes. Un teatre, un escenari i una representació que projecta la música des de la plasticitat del cos i de la veu; això i molt més és l’òpera, eterna aspirant a convertir-se en un art total.

La diputació de València vol acostar l’òpera a la ciutadania i estimular l’afició de nous públics, perquè solament així es podrà garantir un futur d’excel·lència i la professionalització sostinguda dels artistes. Es vol contribuir a eixamplar l’horitzó de l’òpera més enllà de les catedrals del cant, volen fer-la més accessible, inclusiva, immersiva, perquè en dur-la als nostres pobles tot el món, sense cap condició, puga gaudir de la bellesa que l’envolta.

Les Arts Volant és un projecte d’innovació cultural que després de mesos de treball, arrancà a l’estiu del 2017, permetent que deu municipis valencians gaudiren en primícia d’aquest espectacle. Ara en 2018 catorze municipis més es sumen al recorregut de Les Arts Volant, un projecte que ha fructificat gràcies a la conjuntura i la cooperació entre les diverses administracions, així com a l’esforç comú i l’entusiasme que han mostrat tots els ajuntaments implicats. Les Arts Volant ha estat possible gràcies a la cooperació entre el Palau de les Arts, creador del projecte, i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, promotora i difusora d’aquestes representacions als pobles de les comarques valencianes. L’Ajuntament de València també s’ha implicat per tal d’aconseguir que els barris de la gran ciutat puguen disfrutar d’aquest espectacle únic.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Marzo 2019
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline