La banda de música del CIM Tendetes ofereix este diumenge el primer concert dins del cicle Cultura als Barris

Un any més, l’Ajuntament de València ha comptat amb les bandes de música de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) per a la tercera edició del cicle Cultura als Barris que enguany arribarà a un total de 24 barris, 14 més que l’any passat.

 

 

El cicle, que es desenvolupa del 8 de setembre al 4 de novembre, inclourà un total de 21 concerts de música de banda, el primer dels quals se celebrarà el diumenge 16 de setembre a les 19 hores al barri de Tendetes i estarà a càrrec de la banda del CIM Tendetes dirigida per Patricia Rosaleñ Serrador. Concretament, el concert s'oferirà al passeig Gregorio Gea. El programa serà el següent:

Ragón Falez
Emilio Cebrián

Morenito de Valencia
Vicente Portolés

Fiesta en Benidorm
Rafael Domenech

Nino Bravo en concierto
Manuel Calero

Duo Dinámico
Azael Tormo

Highlights from Harry Potter 
John Williams Arr. M.Story

Himno Regional
José Serrano

La resta de concerts tindran lloc als barris de Natzaret, Soternes, la Carrasca, Sant Pau, Nou Molés, la Creu del Grau, Vara de Quart, la Creu Coberta, la Raïosa, Montolivet, Aiora, Sant Marcel•lí, Benicalap, Campanar, Trinitat, Malilla, Torrefiel, la Llum, Cabanyal-Canyamelar i Malva-rosa.


CIM Tendetes

La Societat Musical C.I.M. Tendetes, es va fundar l'any 2000 per la iniciativa d'un grup d'aficionats a la música del barri de Tendetes de València, sent el seu primer Director Fundador D. Enrique Baixauli Alapont.

Des dels seus inicis està integrada en la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (F.S.M.C.V.) i des de mitjan 2007 forma part de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València. 

A partir de l'Any 2004 i fins a l'actualitat porta la direcció Dª Patricia Rosaleñ Serrador. Des del 9 de maig de 2018 està inscrita i reconeguda en el registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana.

Les seccions mes importants del CIM Tendetes són l'Escola de Educandos, la Coral i sobretot la Banda de Música. En la seua xicoteta història ha participat en: Concerts Mercat de Colón, Concerts en el Palau de la Música, Concert en el Palau dels Arts Reina Sofia, Mostra de Bandes i Orquestres del Districte de Trànsits, Intercanvis Musicals I.V.M.-F.S.M.C.V., Concerts Retrobem la Nostra música Diputació València, Concerts Nadal, Concerts Santa Cecilia, Processiones Pedanies i barris de València, Cercaviles (entrada de bandes, falles, cavalcades, etc…).

COSOMUVAL

La Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de Valencia (COSOMUVAL) va nàixer en 1983 a iniciativa de sis entitats musicals de la ciutat. Actualment està formada per 26 societats que agrupen un total de 2200 músics actius. En les seues escoles de música s’imparteix ensenyament musical a més de 4300 educands i es dona treball al voltant de 300 professionals. A més, estes societats aglutinen més de 12500 socis. Però les Societats musicals no només estan compostes per bandes de música, la majoria d'elles disposen de Banda Juvenil, Conjunt Coral, Grups de Càmera, Conjunts de Jazz, etc., i fins i tot algunes d'elles disposen d'Orquestra Simfònica.

Durant els anys 2008 i 2009, i coincidint amb el XXV Aniversari de la seua fundació, la Coordinadora va impulsar diversos actes com La Fira de les Bandes en els Jardins de Vivers, o el Concert Commemoratiu del XXV Aniversari, que va tenir lloc en el Palau de la Música de València, a càrrec de la Banda Simfònica de la Coordinadora, composta per músics de totes les societats musicals de la ciutat i dirigida per Onofre Díez Monzó. Des de desembre de 2011 és el seu president Miguel Hernández Ferrer.

Concerts Cultura als Barris

16 de setembre. 19 h. Barri Tendetes. CIM Tendetes

22 de setembre. 19 h. Barri Natzaret. CMD Natzaret.

23 de setembre. 19 h. Barri Soternes. Societat Musical Barri de Malilla.

30 de setembre. 12 h. Barri la Carrasca. Societat Musical Unió de Pescadors.

30 de setembre. 12:30 h. Barri Sant Pau. CIM Benimaclet.

30 de setembre. 18 h. Barri Nou Molés. SIM El Palmar.

30 de setembre. 19 h. Barri La Creu del Grau. CIM Banda Torrefiel.

7 d’octubre. 12 h. Barri Vara de Quart-Tres Forques. CIM Castellar-Oliveral

7 d’octubre. 18 h. Barri La Creu Coberta. Agrupación Musical San Isidro

7 d’octubre. 18:30 h. Barri La Raïosa. Agrupació Musical Gayano Lluch.

21 d’octubre. 12 h. Barri Montolivet. Unió Musical Santa Cecilia de Castellar-Oliveral

21 d’octubre. 17:30 h. Barri Aiora. Agrupació Musical Massarrojos

27 d’octubre. 17 h. Barri Sant Marcel•lí. Unió Musical l’Horta de Sant Marcel•lí.

27 d’octubre. 17:30 h. Barri Benicalap. Agrupació Musical Benicalap

28 d’octubre. 12 h. Barri de Campanar. Banda de música de Campanar.

28 d’octubre. 12:30 h. Barri de Trinitat. Societat Musical Els Orriols

28 d’octubre. 17 h. Barri de Malilla. Agrupació Musical Carrera Fuente de San Luis.

3 de novembre. 17 h. Barri de Torrefiel. Agrupació Musical Patraix.

4 de novembre. 12 h. Barri de la Llum. Societat Musical La Unió de Tres Forques

4 de novembre. 12:30 h. Barri de Cabanyal-Canyamelar. Societat Musical Poblats Marítims.

4 de novembre. 17 h. Barri de Malva-rosa. Associació Cultural Falla Jerónima Galés-LitógrafoPascual i Abad.

 

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Diciembre 2019
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline