‘Mallorca és Música, Mallorca és Cultura’, un concert de la Banda Simfònica de les Illes Balears

El pròxim dissabte dia 1 de desembre a les 21 h,  la Banda Simfònica de les Illes Balears oferirà el concert 'Mallorca és Música. Mallorca és Cultura', patrocinat per la Fundació Mallorca Turisme, a l’auditori Sa Màniga de Cala Millor.

 

 

En aquest concert, la Banda Simfònica de les Illes Balears de la Federació Balear de Bandes de Música interpretarà les peces: 'Isabel' d’Azael Tormo, 'Ramon Llull' de Joan Martorell, 'Jardín de Hera' de José Suñer i 'Libertadores' d’Oscar Navarro, sota la batuta de Joan Antoni Ballester.

El concert serà gratuït, amb possibilitat de fer un donatiu per als pobles de Llevant, i les entrades es podran recollir personalment a la taquilla el mateix dia 1 a partir de les 17 hores.

La Banda Simfònica, que el 2019 farà trenta anys, agrupa actualment uns vuitanta músics provinents de les trenta-tres bandes i entitats associades a la Federació.

A la presentació del concert, que va tenir lloc el passat dimecres dia 28 de desembre a la seu del Consell, hi han assistit el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, la directora insular de Turisme, Paula Ginard, i el president de la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals, Joan Carles Julià.

Bonet ha destacat que un dels objectius marcats com a responsables de Turisme de Mallorca 'és l’impuls d’iniciatives que promocionin l’illa com a destí cultural, també en la temporada mitjana i baixa. Per això, des de la Fundació Mallorca Turisme, hem volgut donar suport a aquesta proposta que, amb el llenguatge universal de la música, pugui atreure visitants i ajudar a lligar Mallorca a producte cultural'.

Julià, per la seva banda, ha manifestat la satisfacció de poder oferir aquesta proposta cultural 'per donar a conèixer una altra Mallorca a través de la música i dels seus músics, ja que sempre intentam afegir un compositor mallorquí als nostres concerts'.

 

 

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline