L’Àrea de Cultura de la Diputació de València presenta la ‘Suite de les Séquies’

Aquest dijous 27 de desembre, a les 16.30 h, tindrà lloc un 'café creatiu' amb les professionals encarregades de la composició 'Suite de les Séquies', un projecte del servei de Cultura de la Diputació de València.

 

 

Aquesta proposta té l’objectiu de donar visibilitat i promocionar a les compositores valencianes. Un treball de composició que té com a fil argumental les huit séquies del riu Túria i que, en paraules dels organitzadors, 'és un cant a la fertilitat de la terra de la plana del Túria, a la seua riquesa patrimonial i a la biodiversitat que generen les séquies'.

Aquest café creatiu esdevindrà una presentació per als mitjans de comunicació de l'obra 'Suite de les Séquies' i comptarà amb la presència del diputat de Cultura, Xavier Rius; el cap del servei de Cultura, Josep Vidal; i l’assessor musical del projecte, Pablo Bas. A més, també estaran presents Claudia Montero, Esther Torró, Sara Galiana, Raquel Sánchez, Iluminada Pérez i Mª José Belenguer, sis de les huit dones que han participat en la composició de les peces de la suite, que explicaran el procés de treball que ha engegat un projecte tan singular.

La jornada, que se celebrarà al Brunch Corner (c/ Comte d’Almodóvar, 1), tindrà un format d’intercanvi d’experiències i impressions amb les autores d’aquesta obra, que serà interpretada per primera vegada en una sessió oberta a tot el públic en la Plaça de la Verge de València el pròxim 8 de març.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline