La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana comença la seua trobada d’hivern

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana comença la seua tradicional trobada d’hivern, que tindrà lloc del 2 al 5 i del 19 al 27 de gener al Palau de les Arts Reina Sofía de València.

 

 

Enguany, la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana participarà de la mà del director convidat Hilari Garcia i la directora assistent Júlia Cruz, i en col·laboració, per primera vegada, amb els alumnes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo.

La trobada conclourà els dies 26 i 27 de gener a la Sala Martín i Soler del Palau de les Arts amb dos concerts a les 20 hores amb un programa integral de música de Mozart emmarcats dins de la iniciativa promoguda pel Palau de les Arts Reina Sofía 'Mozart Nacht und Tag', que pretén acostar a la ciutadania la música del compositor vienés en format de 'marató'.

En aquest doble concert podrem escoltar àries i fragments d’òperes com ‘Don Giovanni’, ‘Les noces de Fígaro’ o ‘La flauta màgica’, entre d’altres, en el que suposarà una oportunitat única per a gaudir de la música de Mozart interpretada per les promeses valencianes de la música simfònica.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana depén de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura i està formada per 95 músics menors de 26 anys. El seu director des de l’octubre de 2017 és Pablo Rus Broseta, format a València, Lió, Amsterdam i Berlín i actualment director associat de la Seattle Symphony, on lidera una extensa varietat de programes.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana té com a objectiu contribuir a la formació dels músics per mitjà de trobades i tallers dirigits per professors destacats de cada especialitat instrumental: Giorgi Dimchevski (violí I), Cristina Grifo (violí II), Sergio Sáez (viola), Rafal Jezierki (violoncel i contrabaix), Lluís Osca (percussió) i Lorenzo Coppola (vents), que a més portarà a terme un workshop monogràfic sobre peces de Mozart els dies 2 i 3 de 10 a 19.30 hores.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline