Concert de la Banda Municipal de Castelló dedicat als compositors dels Estats Units

El pròxim diumenge dia 3 de febrer a les 11.30 h, la Banda Municipal de Castelló oferirà un concert al Teatre del Raval en homenatge a la música dels Estats Units.

 

 

Dirigits per Marcel Ortega i Martí, la Banda Municipal de Castelló oferirà un concert dedicat als compositors dels Estats Units.

Aquest serà el programa complet del concert:

'Stars and Stripes Forever'
John Philip Sousa

'Shenandoah', popular
Arr. Frank Ticheli

'La fiesta mexicana'
Herbert Owen Reed

'Divertimento'
Vicent Ortiz

'Adagio para instrumentos de viento'
Joaquín Rodrigo

'Sinfonia núm. 2'
Jamez Barnes


Marcel Ortega i Martí

Nascut a la Secuita (Tarragona) en 1990, es va titular en Direcció d'Orquestra i en Direcció de Cor en Musikene, el Centre Superior de Música del País Basc, havent cursat a més un any en el Conservatori G. B. Martini de Bolonya (Itàlia) gràcies a una Beca Erasmus. L'any 2017 va finalitzar els seus estudis de Màster en Direcció en la Haute École de Musiqui de Ginebra.

És el director titular de l'Orquestra de la Universitat "Rovira i Virgili" de Tarragona des de 2014 i director i cofundador de la Jove Orquestra Intercomarcal des de 2010. Membre de la Borsa de directors de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya, ha estat assistent del mestre Arturo Tamayo en l'Orquestra de Radiotelevisió Espanyola. En 2015 va ser el director convidat de la Jove Orquestra de Ponent i és sol·licitat sovint per diverses agrupacions joves.

Clarinetista de formació i defensor actiu del món de l'orquestra de vents, en 2015 va dirigir una producció de la Banda Municipal de Barcelona, i serà director convidat amb la mateixa formació el pròxim 14 d'abril de 2019.

Cantor des de petit, exmembre de la prestigiosa Escolania de Montserrat, ha format part en diverses edicions del Cor Jove Nacional de Catalunya, ha guanyat dues categories dels Premis Reus 2011 de composició per a corals infantils i el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya ha publicat diverses de les seves obres.

Des de 2016 és director de la Banda Municipal de Lancy (Suïssa) i actualment és director-professor convidat de la Banda del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Festivales y Conciertos'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Junio 2021
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline