La Unió Musical Artanense presenta ‘La Cantata de les Emocions’

El pròxim diumenge 10 de març a les 12.30 hores, la Unió Musical Artanense presenta el seu espectacle "Les Emocions" en una gran carpa situada en el carrer Blasco Ibáñez d'Artana.

 

 

Es tracta d'un concert per a tota la família on es podrà disfrutar d'una selecció de la millor música de cine. Escoltarem música de pel·lícules que transmeten emocions que es reconeixen clarament, com: "Tiburón", "La Misión", "La lista de Schindler" i moltes altres sorpreses.

En la segona part, l'espectacle se centrarà en la interpretació de "La Cantata de les Emocions", amb música de Rafael Beltrán i lletra de Susanna Marín, on participaran tots els alumnes de primària del CEIP Carme Martín d'Artana i els alumnes de l'escola de música de la U.M. Artanense, formant un gran cor.

L'espectacle, sota la direcció musical de Sergio Díaz García, comptarà també amb tot un equip de mestres del CEIP Carme Martin i de l'escola de música de la societat musical i amb la col·laboració de Maria Pilar Tena com a narradora, qui ens introduirà i ens captivarà en el fantàstic món de les emocions.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline