La Banda Juvenil de la Primitiva de Llíria fa un homenatge a les dones clarineres

El pròxim diumenge dia 10 de març a les 19 h, la Banda Juvenil de la Primitiva de Llíria oferirà un concert en homenatge a les Dones Clarineres dintre de les celebracions del Dia Internacional de la Dona.

 

 

La Banda Juvenil de la Primitiva de Llíria, dirigida pel seu director titular, Salvador Marí Ramos, interpretarà el següent programa:

Camino de rosas (pasodoble)
José Franco

Màquina d’escriure
Leroy Anderson

Anniversary Marcha-chá
Jef Penders

Maracaibo
José Laberto Pina

Aladdin
Arr. Michael Swenney

Aquest acte tindrà un sentit pedagògic i conscienciador 'perquè fins fa ben poc, les dones tenien moltes de les àrees de la societat vetades', explica la vicepresidenta de l’àrea Social, Natalia Villanueva. 'Amb este acte, volem reivindicar la importància de les dones en la nostra societat i recordar un temps en què hi havia llocs reservats únicament per als homes'.

En aquest sentit, el concert servirà per recordar que 'cap dona va formar part de la Junta Directiva de la societat fins l’any 1980 o que les dones tenien prohibit ser integrants de la Banda Primitiva fins l’any 1971, quan el mestre Malato va incorporar les primeres violoncelistes a l’agrupació', relaten.

A més, l’acte comptarà amb la participació de diferents testimonis que relataran la seua experiència i ajudaran a entendre les dificultats que la dona ha tingut per anar trencant sostres de cristall en la societat.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline