Vicent Ortiz s'estrena com a director de la Societat Musical Eslava d’Albuixech

El pròxim dissabte dia 9 de març 19.30 h, la Societat Musical Eslava d’Albuixech celebrarà el seu tradicional 'Concert de Primavera' en el qual s'estrenarà el seu nou director, Vicent Ortiz.

 

 

El concert que oferirà la Societat Musical Eslava d’Albuixech tindrà lloc en la Casa de la Música d'Albuixech i serà el primer que dirigirà el seu nou director, Vicent Ortiz Gimeno, qui es va posar al front de l'agrupació el passat dia 1 de gener.

Aquest serà el programa complet que interpretaran:

PRIMERA PART:

La primitiva (Pasdoble)
Jeff Penders

Mar i bel
Malagueña para banda
Ferrer Ferran

El ball de la plaça 
Boceto folklórico
Rafael Beltrán Moner

SEGONA PART:

Flashing Winds
Jan Van Der Roost

Primera Suite en Mib 
I. Chacona
II. Intermezzo
III. Marxa
Gustav Holst

Simfonia núm.2 'Romàntica'
III. Allegro con brio
Howard Hanson


VICENT ORTIZ GIMENO

 

Va iniciar els seus estudis amb el seu pare, Vicente Ortiz Diago, el seu principal professor i mentor. Va estudiar al Conservatori Professional de la Vall d’Uixó i al Conservatori Superior de Castelló, on va obtenir el títol de professor superior de clarinet sota la tutela de Santiago Pérez. El 2012 es va graduar summa cum laude al Berklee College of Music de Boston en les especialitats de composició audiovisual i direcció d’orquestra gràcies a una beca concedida per l’SGAE.

Les seues composicions han sigut reconegudes en concursos nacionals i internacionals, amb premis com el “Ciutat de Llíria”, “Millican Composition Award” de Boston, “Berklee Composition Competition” de Boston, “Miguel Hernández” de Castuera (Badajoz), “Ciutat de Castelló”, “ASCAP Foundation Steve Kaplan Award” de Nova York, “Hollywood Music in Media Award” de Los Angeles, “Concorso di Corciano” d’Itàlia, “Global Music Awards” de Los Angeles, “Euterpe” de la FSMCV, “Jerry Goldsmith Awards”, etc.

Amb crèdits en més de quaranta projectes de cinema i televisió, destaquen les seues composicions per a Cuérpo de élite, La Tribu, Lo que escondían sus ojos, o El día de mañana. Ha treballat com a compositor en addicional en les pel·lícules Tadeo Jones 2, Un gallo con muchos huevos, Pequeños Héroes, The Rezort o en les pel·lícules biogràfiques sobre John F. Kennedy i Walt Disney, entre altres. Ha treballat com a orquestrador en la sèrie Isabel de TVE i les pel·lícules Tadeo Jones 2, Misconduct, Hunter’s Prayer, Pancho, el perro millonario, La vida inesperada, Teresa, etc. Ha format part d’equips de compositors amb William Ross, Federico Jusid, Lucio Godoy, Joel Goodman, Zacarías M. de la Riva, Andrea Morricone, Heitor Pereira i Hans Zimmer.

Vicent ha estudiat direcció d’orquestra amb Francisco Noya i George Monseur al Berklee College of Music de Boston, Estats Units, i ha assistit a classes a la Universitat de Califòrnia (UCLA), a Los Angeles, amb Travis Cross i Michael Haithcock i a diversos cursos amb Enrique García Asensio i Bernardo Adam Ferrero. Va ser director assistent de la Berklee Symphony Orchestra i director de la Berklee Society of Composers Orchestra. Ha dirigit concerts i gravacions amb la Hollywood Studio Orchestra, Berklee Symphony Orchestra i l’Orquestra d’Extremadura en sales com Jordan Hall, Berklee Performance Center, Palau de la Música de València i en estudis de gravació com The Bridge Studio i el Newman Stage de la 20th Century Fox a Los Angeles i WGBH Studios a Boston. Ha actuat com a director convidat amb Los Angeles Symphonic Winds i el 2016 acudeix com a compositor i director convidat al Idyllwild Music Festival de Califòrnia. Com a director ha estrenat obres de Rafael Beltrán, José Alamà, Enrique Hernandis, Alfonso Peduto, Juan Carlos Enríquez, Shintaro Yoshioka, Nick Qosqadi i Joshua Cohen.

Actualment compagina els seus projectes com a compositor i orquestrador de produccions de cinema i televisió amb la direcció de la Societat Musical Eslava d’Albuixech i l’activitat docent en el campus de València del Berklee College of Music.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Agosto 2019
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline