Arriba el XV Festival de Colles de Cocentaina

El proper dissabte 16 de març a les 19.30 hores serà el dia de la 'festa' de la colla Mal Passet, el Festival de Colles de Cocentaina. Un any més, i ja en són 15, dues colles es trobaran al Centre Cultural El Teular de Cocentaina per fer sonar la dolçaina i el tabal (entre altres instruments) amb un programa musical ambiciós i amb molt de sarau.

 

 

El Mal Passet té el plaer de presentar com a colla convidada a la colla Xarançaina de Castelló, que dirigits per Jaume Felip encetaran aquest concert. Són una colla molt jove, versàtil i amb una qualitat musical realment sorprenent. Han centrat molts esforços per elaborar un repertori de concert innovador i que els ha portat fins a auditoris de tot arreu.

La Colla Mal Passet sempre se suma a l'hora de valorar aquells que cuiden i fan evolucionar la dolçaina i la seua música com a element cultural dels nostres voltants. Per això farà entrega en la seua onzena edició del Reconeixement Passet a Passet a la companyia de teatre castellonenca Xarxa Teatre, un grup que fa més de 30 anys representa al carrer un format d’espectacle molt ambiciós, ple de llum, pòlvora i música.

Des dels seus inicis el so de la dolçaina ha sigut un element clau en la seua música i passet a passet han fet que la dolçaina es conega més i més. La carrera de Xarxa Teatre és internacional, i espectacles com El dolçainer de Tales, Veles e Vents o El foc del mar, han fet sonar la dolçaina a nombrosos països arreu del món.

Aquest any el Festival ve ben carregat, i és que s’interpretarà una estrena absoluta: enXarxats, una fantasia sobre la música de Xarxa Teatre que ha composat el director de la colla Mal Passet, Francisco Valor. Danses, balls, endimoniades.. es barrejaran en un final “de traca”.

Tenim una cita amb el Mal Passet i el seu XVé Festival de Colles el dissabte 16 de març a les 19:30h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Octubre 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline