Concert de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi, ‘Una Aventura Musical’

El pròxim diumenge dia 17 de març a les 18.30 h, la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi oferirà el concert titolat 'Una aventura musical' al Teatre Calderón.

 

 

El director Àngel Lluís Ferrando dirigirà a la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi en un concert amb personatges literaris i de la mitologia com a protagonistes que començarà amb 'Gulliver’s Travels' del compositor belga Bert Appermont, basada en quatre d’Els viatges de Gulliver (1726) de Jonathan Swift. 

Continuarà amb 'Tintin - The Prisoners of the Sun', una selecció del musical de Dirk Brossé que recrea el conegut còmic El Temple del Sol, amb l’arranjament de Johan de Meij.

La mitologia arribarà de la mà d’Óscar Navarro amb una selecció de la seua suite per a orquestra en deu moviments (ací en transcripció per a banda del mateix autor) titulada 'El Olimpo de los Dioses'. En el concert s'interpretarà Apol·lo, 'Déu de la música, bellesa i perfecció', Hefest, 'Déu del foc i la forja' i, finalment, Ares i Atenea, 'Déus de la guerra'.

El viatge acabarà a la vora del riu Mississipí amb 'Tom Sawyer Suite, op. 27' del suïs Franco Cesarini. Escoltarem els cinc moviments de l'obra, Tom Sawyer, la recreació musical del seu millor amic Huckleberry Finn, el primer enamorament juvenil amb Becky Thatcher i el malvat Indi Joe, per assistir a un final feliç amb tots els personatges musicals plegats.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Agosto 2019
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline