L’Artística Manisense es prepara per al Certamen ‘Ciutat de Cullera’ amb un concert

El pròxim diumenge 14 d'abril a les 12 hores, l’Auditori Germanies de Manises acull el Concert de Primavera de la Banda Simfònica de L’Artística Manisense.

 

 

La banda titular, dirigida per Bram Sniekers, interpretarà el pasodoble 'Tercio de Quites' de Rafael Talens Pelló, 'Dragut el pirata' (poema descriptiu simfònic) de Ferrer Ferran i 'El jardín de Hera' de José Suñer Oriola. D'aquesta forma prepararà el programa per al Certamen 'Ciutat de Cullera' del pròxim 28 d'abril, en el qual participarà.

A més, la banda interpretarà també el 'II Concerto' (Per a clarinet i banda simfònica) d'Óscar Navarro, amb l’actuació del solista Cecilio Vilar, clarinet i requint solista de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana.


Cecilio Vilar

Va començar a estudiar música a L’Artística Manisense, quan tenia set anys, amb el seu mestre José Miguel Micó. Després estudià al Conservatori Superior de Música de València “Joaquín Rodrigo” amb el seu mestre Pepe Cervero, on va obtenir la “Menció d’honor” fi de carrera el 1995. Al llarg de la seua carrera va rebre classes per a perfeccionar de professors com Tierry Wartelle (París), Bertrand Egger (Gratz-Austria), Reinhard Wiesser (Viena), José Vicente Herrera (València), Enrique Pérez (Madrid), Fabrizio Meloni (Milán) o Josep Fuster (Barcelona).

Ha desenvolupat la seua activitat artística en diferents conjunts professionals com ara l'Orquestra de València, l'Orquestra Simfònica de Vallés, el Conjunt Instrumental de València, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, l'Orquestra de Castella i Lleó i l'Orquestra Nacional d'Espanya. Des de 2005 és clarinet D’Addario i solista a l'Orquestra de la Comunitat Valenciana i des de 2008 és component i fundador de l'agrupació cambrística “Phi 1.6” formada per deu músics, tots ells professors de l'Orquestra de la Generalitat Valenciana Palau de les Arts “Reina Sofia” de València.

A més a més, des de 2013 és professor convidat a l'Orquestra Juvenil de la Generalitat Valenciana i toca regularment com a duet amb la pianista Maria Abad. Ha realitzat gires internacionals com a solista a Espanya, Alemanya, Itàlia i Xina a més de gravacions per a diverses discogràfiques com Naxos, Sony i Medici Arts.

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Festivales y Conciertos'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Octubre 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline