Concert ‘Retrobem’ de l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia

L'Associació Amics de la Música de Palma de Gandía oferirà el concert de la campanya 'Retrobem' el dissabte dia 11 de maig a les 20h en l'Auditori de la Casa de Cultura de Palma.

 

 

El concert estarà sota la direcció de Vicent Martí Ferrer. Aquest és el programa:

PRIMERA PART

Tuardo (PD)
Vicent Martí Ferrer

Innsbruck bus
Rafael Domenech Perez

Crusoe
Xavier Zamorano Alós

Solista: Oscar Vidal de las Heras

SEGONA PART

Andriu (PD)
José Beteta i Martínez

Ali-kates (MM)
Miguel Ángel Mas Mataix

Mosqueters d'Oliva (MC)
Vicent Mengual Caudeli

Hijas de la luna (MM)
Javier Pinto

Dracs (MC)
Vicent Tobar Pastor


Oscar Vidal de las Heras
Naix l'any 2000 a Palma de Gandía. Als 8 anys comença els seus estudis a l'scola de música de l'Asociació Amics de la Música de Palma de Gandía amb el professor Juan Jose Martí Martín. Posteriorment, supera la prova d'accés al Conservatori Professional de Música 'Josep Climent' d'Oliva, i entra a formar part de la banda AAM de Palma.

Des de els seus inicis musicals, ha participat en diferents edicions del Concurs Nacional de Tubes i Bombardí de la Vila-joiosa, aconseguint diferents premis. Rep classes amb professor de gran renom com David Llàcer (Tuba solista de l'Orquesta de València) i d'Alex Marco (professor del Real Conservatori Superior de Música 'Victoria Eugenia' de Granada).

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Diciembre 2019
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline