Concert de Primavera de l’Entusiasta de Benifairó de la Valldigna

El proper dissabte 25 de maig a les 19h se celebrarà a l´Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna el II Concert de Primavera dirigit pel mestre titular de la banda, Carlos Sancho.

El citat concert està organitzat per la directiva de la SM l´Entusiasta i compta amb la col·laboració de l´Ajuntament de la localitat i de diverses empreses patrocinadores.

 

 


En aquest concert s´interpretaran obres com 'Centenari musical' de Ramón García, 'Brassbound five' de Carlos Pellicer, 'Excursions' de G. Fritze, 'Huapango' de José Moncayo, 'Salón México' de Aarón Copland i 'Mexican Pictures' de F. Cesarini, acompanyades pel quintet de metall Back to Brass.

El quintet de metall Back to Brass va nàixer al 2009 a la seu del Conservatori Superior de Música “Joaquim Rodrigo” de València.

Des de els seus inicis han estat premiats amb diversos concursos musicals com II Concurs de quintets-metall 'Valeriano Machí Esparza' de Benimodo, el VII Certamen Nacional de Música de Cambra de Albox en Almería. Han participat en concerts, gales benèfiques i festivals a València, Tarragona, Gran Canaria, Montserrat o en terres de Galicia i també l'estranger a la Selva Negra en Alemania.


 

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Diciembre 2019
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline