Programació de concerts del Festival SBALZ 2019

El passat 28 de juny es va presentar en roda de premsa la propera edició del festival Spanish Brass Alzira.

Aquesta tindrà lloc a la ciutat del 2 al 6 de juliol.

Des del seu inici, ara fa 18 anys, el Festival SBALZ ha comptat amb Spanish Brass com a grup resident i “alma mater”. 18 anys plens d’experiències, amistats i grans moments. “Este festival convertix Alzira en la capital europea de la música de metall” assegura l’alcalde, qui també ha agraït la col·laboració tant de la regidoria de cultura com de la Societat Musical d’Alzira. Per la seua banda, Alfred Aranda, regidor de Cultura, ha manifestat la intenció de l’ajuntament de «potenciar, animar i consolidar este festival» així mateix ha aprofitat per a fer una crida als joves perquè gaudixquen del festival.

 

 

En 2019 es complixen els 30 anys d’esta formació “La celebració del nostre 30 aniversari, no podria ser en altre lloc que Alzira. Som part d’Alzira i esperem seguir sent-ho durant molts anys més” ha declarat Inda Bonet.

Rex Richardson, Mireia Farrés, Frank Pulcini, Rubén Simeó, Michel Becquet, Thierry Caens, María Rubio, Luis González, Carlos Gil, Javier Bonet i Ricardo Carvalhoso, entre altres, conformen l’espectacular elenc pedagògic que com sempre és únic i innovador.

La programació d’enguany presenta moltes activitats i concerts, entre les quals cal destacar el concert Spanish Brass 30 aniversari, en el qual la formació reunirà diferents grups valencians que durant estos anys els han acompanyat en la seua carrera o que s’han creuat en el seu camí, un concert en el qual comptaran amb Amores Grup de Percussió, Quintet Casulana, B3: Brouwer Trio, Púrpura Pansa i, d’una manera molt especial, Al Tall que encara que ja està retirat reapareixerà el pròxim dimarts. En paraules d’Inda Bonet,”Estem descongelant-los. Serà un concert inaugural molt entranyable”.

 

 

A més 2019 és un any especial amb l’alzireny Arnau Bataller com a compositor resident. El músic riberenc, estrenarà en el festival la seua última peça “A-brass Ada”, serà al concert del dia 4 de juliol a les 22.30 en la casa de la cultura. Serà la peça del concert Spanish Brass & Friends. El president de la Societat Musical d’Alzira, Camilo Mascarell, descriu a Bataller com a un magnífic músic i compositor “format en la casa” i ha anunciat que el premi a la Personalitat, s’atorga enguany a la Federació de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana «davant la seua importància per a totes les bandes valencianes».

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline