La Primitiva d’Alcoi ofereix el tradicional Concert d’Estiu

La Corporació Musical Primitiva d'Alcoi celebra el seu tradicional Concert d'Estiu amb el que clausura la temporada 2018/19 emmarcat en la 'XXIV Campanya Música als Pobles'.

Aquest tindrà lloc el dissabte 6 de juliol, a les 20 h. a l'Auditori Amando Blanquer de la Zona Nord.

 

 

Aquest concert, dirigit per Àngel Lluís Ferrando, té a la dolçaina com a instrument protagonista de la primera part. En aquesta, la banda interpreta una sèrie d'obres juntament amb el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta entre les quals destaca un conjunt de marxes per a la Festa, Muixerangues al cel de Juan Carlos Sempere Bomboí i l'estrena de 'Tocatta Concertante'. 'Tocatta Concertante'és una obra que el seu autor, Jordi Monllor Oltra, ha dedicat a la banda i al grup.

 

 

A la segona part, La Primitiva -ja en solitari- ofereix un repertori d'obres per a banda amb la signatura d'autors com Jacob de Han i Jan Van der Roost. Per a finalitzar, la banda interpretarà 'God save the Queen', un homenatge al grup anglès Queen.

 

PROGRAMA

Primera part

Silvia Guillem (pas masero)
Ferran Campos Valdés

Muixerangues al cel
Juan Carlos Sempere Bomboi

Dotze forques (pas masero)
Benjamín Francés

De fang
José R. Pascual-Vilaplana

Tocatta Concertante
(Estrena)
Jordi Monllor Oltra

Segona part

Ross Roy
Jacob de Han

Flashing winds
Jan van der Roost

God Save the Queen
Queen/Marquez

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline