Festival de Bandes de la Societat Musical d’Alboraia i la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat

El dissabte 6 de juliol, el Parc de l’Estació de Metro Alboraia-Palmaret acollirà, a les 22:30h, el Festival de Bandes en el que participarà la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat, dirigida per Àngel Escutia, i la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alboraia, dirigida per Eduardo Nogueroles junt amb Pirotècnia Europlà.

En aquesta nit d’estiu es podrà gaudir d’un repertori variat en què a més de música, hi haurà un altre protagonista.

 

 

La pirotècnia, de la mà d’Europlà, acompanyarà l’'Obertura 1812' de Tchaikovsky interpretada per la Banda Simfònica de la SMA. Unes canonades impregnaran el cel i un retruc de campanes ens traslladaran a aquella derrota de Napoleó per conquerir Rússia. A més, interpretaran ‘Danzas Polovtsianas de el Príncipe Igor’ de Alexander Borodin.

Pel que fa a la Banda Simfònica de la SIUM interpretaran ‘Overture to a new age’ de Jacob de Haan, ‘Alternances’ de Andre Waignein i per últim, ‘Conga del Fuego Nuevo’ de Arturo Márquez.

 

 

Aquest Festival de Bandes servirà com a inauguració de les festes patronals d’Alboraia i com a fermall final de la temporada de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alboraia.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Diciembre 2019
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline