La Banda Simfònica del Marítim participarà als concerts de la Platja de les Arenes

El Palau de la Música oferirà a la ciutadania tres concerts a la platja de les Arenes amb el títol 'Música a la Mar'.

Serà d’accés lliure els pròxims dies 5, 7 i 8 de setembre

 


El primer concert de Música a la Mar, el 5 de setembre, estarà protagonitzat per la Sedajazz Big Band i el seu espectacle Latin Jazz Party. Músics consagrats com Perico Sambeat, Jesús Santandreu, David Pastor, Ángel Blanco Latino i molts més interpretaran un repertori de jazz llatí, salsa, brasil, funk i música de Tito Puente, Poncho Sanchez, Dizzie Gillespie, Celia Cruz, Djavan, Bebo Valdés, Perico Sambeat i Jesus Santandreu. D’esta manera, el públic podrà gaudir de temes com «Manteca», «Tin Tin deo», «Paran Pam Pam», «Dos gardenias», «Semilla negra», «Nosotros», «La Batanga», «Chano Pozo», «Agua de beber» i «Mais que nada», entre d’altres. 

Dos dies després, el 7 de setembre, serà el torn de l’Orquestra de València dirigida pel seu titular, Ramón Tebar. S’oferirà un programa rítmic i colorista, amb peces molt conegudes pel públic com són el cèlebre Bolero de Maurice Ravel, així com altres molt racials com el Capritx espanyol de Nikolai Rimski-Kórsakov, la rapsòdia per a orquestra Espanya d’Emmanuel Chabrier, la Suite espanyola d’Isaac Albèniz i les danses de La vida breve de Manuel de Falla.

El tercer i últim concert serà l’endemà, el dia 8 de setembre, quan la Banda Simfònica del Marítim, una selecció de totes les societats musicals dels poblats marítims, interpretarà un programa basat en famoses bandes sonores de cinema, que agradarà moltíssim als assistents: 2001: Una odisea del espacio, amb l’inici d’Així parlà Zaratustra de Richard Strauss; Ballant amb llops i Out of Africa, les dos de John Barry; Robin Hood de Michael Kamen; El Rei Lleó d’Elton John/Hans Zimmer; Pirates del Carib de Klaus Badelt; La màscara del Zorro de James Horner; Aladdin d’Alan Menken; Star Wars de John Williams; El Senyor dels Anells de Howard Shore, i Els increïbles de Michael Giacchino.

 

 

Tal com va ocórrer l’any passat, el concert s’oferirà sobre un escenari de 300 metres quadrats amb una cúpula transparent, dos torres laterals de so i dos prolongacions de pantalles led de 4 per 2,60 metres. A més, s’inclourà un retard de so de manera que la gent que estiga a més de quaranta metres puga escoltar la música amb total qualitat. Finalment, l’organització té previst incloure una zona de músics entre bastidors i un total 1.000 cadires per al públic sobre l’arena. El dispositiu es completarà amb sistemes sanitaris i una ambulància per a atendre els possibles incidents.

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline