L’Agrupació Musical de Massarrojos oferirà un concert a Portugal

L'Agrupació Musical de Massarrojos viatjarà a Portugal la primera setmana d'agost.

 

 

Concretament serà entre els dies 2 i 6 d'agost. Es tracta d'una visita cultural i de confraternització, on els músics tindran temps per a conéixer la capital i alguns dels llocs més emblemàtics del país, però també, i com és natural, per a fer música.

De fet, l'acte principal de la visita tindrà lloc el dia 5, mitjançant un concert al festival de bandes d'Óbidos, una preciosa localitat famosa pel seu castell, les seues muralles i la celebració d'un gran mercat medieval. En primer lloc actuarà l'Agrupació Musical de Massarrojos, que sota la batuta d'Ildefonso Martos interpretarà música valenciana de compositors com ara Salvador Giner, Josep Manuel Izquierdo i Hugo Chinesta. En segon lloc ho farà la banda amfitriona, la Sociedade Musical e Recreativa Obidense, dirigida pel seu carismàtic mestre Joāo Raquel.

 

 

 

Sens dubte, tot plegat serà una experiència molt enriquidora per a músics i acompanyants, que oferirà un nou escenari a la històrica Agrupació Musical de Massarrojos.

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Diciembre 2019
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline