Homenatge del grup de trombons i de metalls de la Banda Primitiva de Llíria a Francisco Ramos Rioja

El bicentenari de la Banda Primitiva de Llíria està servint per reconèixer el treball i esforç dels diferents col·lectius i persones de la societat.

El pròxim serà l’homenatge que el grup de trombons i metalls del Clarín faran, de manera pòstuma, a Francisco Ramos Rioja, el pròxim dissabte 3 d’agost, a les 19.30 hores, al teatre sala de concerts del Clarín.

 

 

Este concert implicarà a tota la família de trombons de la societat, que actuaran a la primera part de l’acte; des de l’alumnat de l’Escola de Música, passant pel membres de la Banda Juvenil i, també, el grup de trombons de la Banda Primitiva, tant els professionals com amateurs. A la segona part de l’acte, actuarà el grup de metalls de la Banda Primitiva, que es volen sumar a este homenatge a un dels referents de la corda de metalls de la segona meitat del segle XX.

El programa del concert serà el següent:

PRIMERA PART

Grup de trombons del Clarín

“Ecce veniet dies illa” Palestrina.

“La Bamba”, popular.

“Eye of the tiger”, Sulivan.

“María de Buenos Aires”, Piazzola

“La vida es bella” N. Piovani.

 

 

SEGONA PART

Grup de metalls del Clarín

“Ceremonial fanfarre” J. De Meij

“Prelude to a new age”, D. Brosse

 “Gegensatze”, P. Terracini

“Star Gazing”, C. Hazell.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline