La Banda Simfònica La Lira Castellonera viatja a Corea del Sud

El dimecres dia 7, 79 castelloners i castelloneres començaran un viatge d'emocions i experiències apassionants.

 

 

Dins del projecte ELS ANELLS INGRÀVIDS els castelloners i castelloneres realitzaran un recorregut de milers de quilòmetres on passaran per Castelló, Barcelona, Madrid, Hong Kong, Shangai i Jeju.

La Lira Castellonera, després de la seua brillantíssima participació en el Certamen de Bandes de Música, emprén una nova fase del projecte; La participació en el JIWEF de l'illa de Jeju a Corea del Sud del 8 al 16 d'agost.

La Lira actuarà en 5 concerts amb programes diferents i acompanyant solistes internacionals, com Eric Aubier, YehShu Han, Rex Richardson, Spanish Brass o Alberto Urretxo entre d'altres.

 

 

La Societat Musical Lira Castellonera i el seu president Vicent Climent, volen fer públic l'agraïment a totes les persones, entitats i associacions locals i forasteres que han cregut i recolzat el projecte amb un esperit altruista encomiable i exemplar. De manera especial gràcies a l'Ajuntament i a la Corporació Municipal per facilitar la fluïdesa i l'empatia amb la nostra Societat Musical. I com no, als membres de la banda que han col·laborat desinteressadament al llarg del temps que ha durat el projecte fins hui i que no viatjaran.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Junio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline